Cambodja

Jouw bijdrage is welkom!

Al sinds mijn jonge jaren droom ik ervan om een bijdrage te leveren aan de maatschappij.
Om iets te doen voor de wereld. Betekenisvol te zijn. Meedoen met de wedren van de commercie en de westerse economie is spannend, uitdagend en zo nu en dan overweldigend.
Maar er blijft iets ontbreken bij mij…

Daarom heb ik besloten om vanaf september tot het einde van het jaar de stap te zetten. De daad bij het woord te voegen. In de laatste maanden van 2019 ga ik mij belangeloos inzetten voor een prachtig initiatief in Cambodja.

Daar ga ik jonge talentvolle, maar kansarme mensen coachen bij het ontwikkelen van hun carrière als digitale ondernemer. Precies in het hart van mijn eigen expertise en passie.
Gedurende mijn verblijf in Cambodja zal ik daarnaast zoveel mogelijk mijn normale werkzaamheden voortzetten, al zullen die op een wat lager pitje staan.

Ik ben waanzinnig trots op mijn kinderen en echtgenote die mij niet alleen deze kans enorm gunnen, maar mij ook intens steunen in deze stap. Dankzij hen blijft adversa gewoon doordraaien tijdens mijn afwezigheid. In dit filmpje leg ik uit wat ik ga doen en waarom.

Frank Rikken

DE KOSTEN

€ 50,- per dag

Natuurlijk heb ik gespaard om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ik heb in principe twee maanden de tijd om aan de slag te gaan. Maar ik zou graag langer blijven en nog meer jonge cambodjanen helpen. Om dat te kunnen bekostigen ben ik afhankelijk van bijdragen van anderen. Voor €50,- per dag is het mogelijk om langer te blijven en nog meer te betekenen voor het project. Doe jij mee?

Wil je wel bijdragen maar niet een hele dag? Alles is welkom. een halve dag is ook al meer dan welkom!

Albert Schweitzerstraat 39
6836LA ARNHEM
+31 26 844 08 36

IBAN: NL59 ABNA 0401 6216 93
KvK 09163108

Algemene Voorwaarden

© 2019 adversa

Deel deze pagina